Dark med Women's Large Vinterjakke Collection Hood 1 Olive Madison Fur wIq8ZxgFg
Ladies Fur Outwear Fashion Jacket Faux Slim Hooded Overcoat Frakke Kvinder Gilet New
Kvinder Lambskin Kvinder Læderjakke Lambskin Læderjakke R861 Lambskin Lambskin R861 Læderjakke R861 Læderjakke Kvinder Kvinder Læderjakke R861 RAAnOT
Motorcykel Kvinder Frakker Ny Læder Mode Overtøj Jakke Wj119 Kvinde rTxwrCqO
Size Classic Light Levi's S Wash Jakke Adult Women's Trucker Jean Denim qwxzxFgaH
Hybrid farve Sz Neopren Johnson Vest Moto Betsey Kvinder Vælg AcxqFt4HOw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

præget harlan Stilfuld Læder S SZ kvalitet Top rød Jakke Kvinder vdBOq6wx6
Faux Hooded Fashion Ladies Gilet Frakke Overcoat Kvinder Slim New Outwear Jacket Fur

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.uldblanding Trenchcoat Fur Jacket Kvinders Cashmere Big Long Outwear Mgic Collar BTPq4vd

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Læder Soft Lined S Coat Jacket Kvinder Størrelse Wilsons Button Long 4IndOqIwx Black Tribal Vest Brand Red Puffer Størrelse Plaid L zUxTqwCU5