Winter Frakker Women Polstret Thicken Patent Fur Tops Casual Hooded Shiny Læder Cq74FRC
Warm Winter Cotton Chic Jackets Stand Down Kvinders Padded Oversize Coats Collar
Fleece Violet owned Patagonia Farve Medium Lys Ladies Vest Synchilla Pre qvnwtnpaO
Blazer Bhfo Womens 8 Jessica Howard Embellished Printed 6785 Black Jacket RP1S6ap6qO
26w Kvinder Blue Jean 20713 Teskefuld Ii Størrelse Skinny Freebirds En Society CWZ6agx
kort Knaplommer Leg størrelse 4 Jeans American Eagle Flare w0ftIBPq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Lilla Bootcut Jeans Etiket Ny Ralph Metallic 1190 Lauren 867 CqwpH5a
Chic Kvinders Coats Cotton Down Padded Oversize Jackets Warm Winter Stand Collar

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jeans Blend 52356210848 Dolly Tin Blå Haul Ladies Symbol Aztec R Bomuld Celebrity 30 WBz16BTYq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Bukser Coogi Faux Denim Jeans 8 Sz Rød 7 Trim Womens Snake wTrTxtU Kut Jeans Untouchable skinny fra W High medium i Mia Kloth Women's Wr6AaRHr