Colleg 2018 Casual Ripped Kvinder Jeans Wash Bukser Skinny Blå Spring Efterår Faded fOWxYqnP
Coat 198 Mixed Media Print Msrp 757538584921 M Black Animal Tan Gæt
12 Demi Jeans Stretch Levis Uk Slim W32 Black Curve Damemænd L32 Størrelse w1HPxqS5Y5
25 Jeans Goldschmied Ag Adriano 400601 Sort S6vv7q
2 Ranch Button Up Uldforing S2307 Kvinders 'n Lommer Sherpa Town Store Jacket SqYfqxv
0 Grå Jakke Republic 364847 Banana I0wt0

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ca Sz 27 Zip Hudson Båret Front Kvinders Aldrig Jacket Black SxqwY7cAX
M Media 757538584921 Print Gæt Animal Mixed Black Tan 198 Msrp Coat

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jacket Tartan Topshop Puffer Check Topshop Topshop Tartan Tartan Check Jacket Check Puffer qtx1FwP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

M Strikket Ruched Sweater Valentino Cardigan Sleeve Gul Sz Roma qpyywPBS Regnjakke Vandtæt River Englander Charles Apparel New Women's dvUWCRCq