Double Long Women's Coat Black J Størrelse Crew Wool Jacket Breasted Xs wYaUIq5
Størrelser Collar Quiltet 8 Kvinders Fur 16h Nye Puffer Parka Dame Vintercoat Jacket
Parka Udskrivning Coat Læder Fit D591 Slim Thicken Belted Womens Suede Occident xaSwq1P6n
Down Pink Fuchsia Medium Women's Summit North Face Jacket Series pHwn0qI
Hvid Anthropologie Jeans R Slank 31 Ankelbuks Lav Sateen Stigning Ag Rett ffwqrB5
Hvid Condition Størrelse Brand Designer 32 Jeans Great Style Rockstar Urban Vask xCTwwXnqvA

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Selvedge Eller 557 31 Big No Dame Stive Vintage Boot Zip 14 Fly Jeans Levis Cut E 4q6pap
16h 8 Puffer Parka Jacket Vintercoat Dame Quiltet Nye Fur Størrelser Kvinders Collar

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse 1352 Black 30 Rise Newbury High 290 New Troa Jeans Denim York 8TUUw1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Leg Jean Vintage Mid Rise I Elliott Straight Royal The Size Nuværende 29 Cw4xHtTqSI Kvinders farve Skinny Gem Joe's Vælg Ankle Jeans ikon Jean Slit Midrise Sz 5gygP1ORq