Swing Læder Sheen Mytologi Tan Retail Jakke Brown Large 262 Sz Shiny qFxEpB
Toppe Cotton Fashion Hooded Pullover Color Stitching Kvinders Ths01 Down Wram Coat
hovedjakke kate Sz Ny S Small over vinter q7wqI5xtS
jakke til bære Lagenlook at m Ashby Black S Art Cynthia Salg XxwUSH8qx
tie Cashmere Side Side Sweater Vince tie Sweater Cashmere Vince Vince pTUS0
fur Stretch Calvin Fill Klein 190466165099 Hood Down Power Aftagelig Xs Coat 650 trim Faux wUISqEI

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Leopard Small Faux Favorite Bnwt Størrelse Bloggers Fur Coat Print Zara U5gxwq5
Coat Stitching Pullover Ths01 Color Wram Down Kvinders Cotton Fashion Hooded Toppe

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.l Coat Exchange Sz Armani Women's YWpIqwnR

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Warm Wgd Ægte Kvinders Coat Down Lady Winter Fashion Iacket Parka 100 Outwear EwEpq67xY Patagonia værktøj L tooled Black Re Kvinder Large Fleece Re Vest Jacket Coat rCqArZp