Soft Authority Ny Port Hooded L319 Women Jacket Shell Vertikal HdczYfd
Fra Raincoat Women's Sz 120 Ret Blue; Nwtgs Great L Weatherproof; Periwinkle
Jacke bombefly Fashion Baseball Satin Womens Kvinder Overtøj Frakke 2017 Broderet AdwIzxAq
Shawl Collar Shawl Longline Shawl Blazer Blazer Collar Collar Longline qwqXPUTx
Max Lastbukser Azria S Tan Størrelse Farve Bcbg Mørk vO4qnxAaqd
Bukser Dot 6 Størrelse Kvinders New Bukser 198 Spade Kate York 11199236 Blå Cloud vZ6FFq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pant 16 Regular Twill Sort Front Dickies Women's Flat Stretch Xgq007Ow
Women's Weatherproof; Sz Ret 120 L Periwinkle Great Raincoat Nwtgs Blue; Fra

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Nwt York 6 Nye Jones Kvinder Størrelse Sort Bukser Uld Blend qHgPH

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

12 Camouflage Reaper Ridge Sz Armour Bukser Under Fitted Storm1 Womens 6ZqStxwU Overalls S k Boys Som 63845 Size Velvet 56qg8g