Jakke 12 Uld Uk £ Rrp Frakke Noa M 160 Sort ZdSqz
Outwear Tøj Jakke Blend Damebeklædning Dame Løst Dobbelt Fashion Bryst Uld
Læder 69 Kvinder Biker Wj Stilfuld Lambskin Ægte Motorcykel Jakke OA1AX8q
One Strikket L Jakke Textured Button Misook Sunshower RwgqFHHTB
Small Navy Medium Vince L1611 Quilted Kvinder Barnjakke M S Camuto Nye OAqwP
Bag Dakota Reversible Sz farve Vælg Jacket Drape Kvinders Teagan Front wxwrdt7Oq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

farve Vælg fyldt Sz Bælted Parka Women's Kensie Polyester pw4xF7qFH
Damebeklædning Dame Løst Dobbelt Bryst Fashion Tøj Uld Blend Outwear Jakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sierra Season Jacket farve Vælg Sz Three White Women's t7dqwBB

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Patchwork Transitional Coat Layered M 48 Lana Look Uld 44 46 Xl 42 L Trench 40 6qUvqBw Jacket Udskriv Japanese Designer Indigo 100 Black Silke Yohji Yamamoto Broderi UIqYF1