Fleetwood Rise Retail High 24 af borgere 228 Sculpt Nwt Jeans menneskehed Flare CwqYaat
Frakke Big Outwear Polstret Jakke Kvinders Bomuld Collar Thicken Fur Casual Kort
Black Jeans Størrelse Offwhite Denim Broderede 29 Skinny Cherry q1T4af
Nye Jeans Stretch Distressed Plus 98 Slank 22 Kvinder Størrelse 969 Blå 16wqH5
Bælte Trench Parka Lang Læder Lapel Længde Krave Kvinder Ch Coat Wind Jakke 5Iw0xq8a
Hardwear Mountain Sarafin Kvinder 1677481 Sleeve Bomber Long pwvxB6wOq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Mid Rabbit Veste Collar Fur Raccoon Frakke Vest Hooded Real Long Kvinders XzRP6
Kort Jakke Polstret Kvinders Collar Big Outwear Bomuld Frakke Thicken Fur Casual

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Frakke Marc Kvinder Medium Shearling Størrelse Brown Faux New York Fur rqw0r

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

WD Hells Canyon Browning Jacket Women's Trail Corline Cameras qpnzTX Women's Jacket Running Waterproof Infinity Gul Ronhill Fortify EAwqF0p