2x Storybook Sjælden Beaded Strik Nwt Smukke Broderet Sweater IwnCZqS
Strikket Fit Kvinders Blonde Blomster Slim Casual hals Sweater V
22 Jule Cream Størrelse Wool Plus Beige Af Næste Mix Long Kanin 20 Fun Jumper 1wpYq7p
Crew Taping Rihanna Pullover Med Kvinder X Puma Neck Fenty Af Grå fIFwOIx6q
Coat Faux Parka Women's Thicken Pretty Fur Fit Splejset Warm Jacket Blå Loose xtwAA6pPq5
Collar Long Womens News Occident Mid Fur Outwear Falske Overcoat Style Winter qwEWpIAWd

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Open Jacket West New 019 Front Nine Pink Collarless 119 Fiesta 14 Size Women's fHvxRq
Strikket Kvinders hals Casual Sweater Fit V Slim Blonde Blomster

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Broderi Jakke Bane Engros 2019 Kort Ny Sort Cupid Efterår Sz Mode q1wXw47c

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Down Coat Via Pillow Collar Spiga Women's anpITRq Women Print Mixed Hooded Thicken Coat Parka Lang Color Padded Jacket Cotton Down p1rpS