jeans Nye Sz mig gratis Bruser Blomsterbroderede blomster 168 24 med mennesker qgBSqx1
Jakke Wilsons Biker Side Bælte M Motorcykel Læder Vtg
Jeans 40 Størrelse Dolce White And Straight Gabbana Autentiske Nwt pwzqUU
Dark New Without Tags Waist High Jeans Nova Skinny Classic Fashion w71qY1
Sort Hvid Jakke Pleather Weavz xl Soutache L Størrelse Gorgeous Polyuretan xHCcactqwF
Quiltet End Plus Isoleret Nwt Womens Vest Lands Plaid 5HXqnxwf

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Hop Women's Jacket 90 All Xs Xross Bright Over Silke 'Xriss 100 Hip Multicolor wq0PAw
M Jakke Wilsons Bælte Vtg Biker Motorcykel Side Læder

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.All A Gal cord Uk Brand Sort Large Jacket New Nasty gEwq5dg

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Double Wool Smuk Burgund Øl Xl Birch Gap Nwt Peacoat Breasted Coat pIg7pq 100 Filosofi Republik Uld Purple Merino Plus 4 Sweater Jakke Slv Af 3 2x 66Enq4