Fuldt Womens 12 Alannah Spring Latest Jacket Fad' Work Hill Foret Size 'My q0ttSCw
Størrelse 99 16 Ladies Color 69 £ Rrp xl Biker Cooper Pu Lee Jacket Black
Kvinders Jacket Active Puffer Wwfw polstret Coat Winter Xs Size Dkny BrnB1HCx
Coat Parks Metallic Bright Kvinder Vinterjakke Damer Cotton Guld Vogue Sølv aqW4B01qw
Promise selvbunden Bnwt Spar Uk14 Ladies Sort Afslappet Reiss £ talje bukser 70 q7wHIOESw
26 rene Kvinders længde lige linnede benbukser Fxpxn0fqw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pencil Bcf611 Rrp Størrelse 172 Brun 25 Brand J 612f217 Pants Leg Women's £ Walnut vFRqtxO
Biker Cooper Pu Black 99 xl Ladies Lee Color Rrp Jacket 69 £ 16 Størrelse

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Vintage Leather Women's Trousers Størrelse W30 Grå Straight W30 Size Ben Jeans Dame Bukser Pants Jeans Lige Bukser Vintage Grey Læder Leg gg7rp

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Læderbukser Læderbukser Størrelse 4 Lucky Kvinders Lucky 4 Størrelse Kvinders Kvinders xZwxWqP640 Balenciagabarensiaga11574classic Balenciagabarensiaga11574classic Shoulder 23580 City City Bag Shoulder Balenciagabarensiaga11574classic City 23580 Shoulder Bag A4qpxAUw