Beige Sarah Off White Størrelse Og M Duster Sort Lularoe Cardigan Striped 1gq4ww
Fashion Fur Warm Overtræk Coats Tøj Fit Faux Parka Jakke Long Trench Slim
Sweater Grå Valentina Tunika Designer Kova 1895 Medium Cashmere Hals V Marcus 1UxCwnaq
Lot Juletrøje Vests 4 Juletrøje Vests FBPzWwtgq
Dress Sleeve Slank Hot Lang Hvid Kvinders Jacket Belt Chic Coat Trench Short 65wnqXI
Closure Rød Uld Silvertone Mellem Størrelse Kvinders Jakke Metal Talbots Frakke Clasp v1aq85Enqw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Nipon Sz Fuld Silke Night Jakke Rød Sequin Vintage L Formel Beaded 1xdgT1wq
Trench Jakke Overtræk Coats Slim Warm Fur Fashion Tøj Fit Faux Long Parka

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Faux L Mink Made Størrelse In Vintage Tissavel Jacket Usa Brown Dark p5dxwpgqY

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Denim Shearling J Moto Dk o Trimmet Jacket Faux 130 Nwt Style Biker a Oversized 0TZwqRT Business Joseph Jacket Virgin Blazer 10 Uld Italy Womens Pinstripe Classic xrWq1w7rBn