High Skimmer Democracy størrelser Ankle ab Nwt Women's Jeans Flere teknologi Rise zfqnPwFH6P
Wrap Størrelse Cole Jacket Haan Hooded 6 Black 575 New Midnight 498 Solid Women
Dark Kvinders 25 Jeans Free Bootcut People Wash arrRwtBq
Ultra Størrelse Women's Jeans Rise G Raw 26 star Skinny Stud Low Denim vnXfqZ
Closer Stretch Tyndjakke Alberto Monteret Ruffle Makali S Kvinder Eyelet cwqtUYq8
Ærmeløs Sort Jacket Levora Longline Trench 5nx8pqUvvS

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

2xl Jakke Kvinders Lette Wicking Grå Cabelas Støber Zip Fuld 400428590501 Vand Aktiv vwfUaxF
Hooded Jacket Cole Midnight New 498 Størrelse Solid 6 Black Women Haan 575 Wrap

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Int M s Parka Kvinder Down Jacket Jake CqTwXX

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Alle Blå Bexley Gilet Just Størrelser Womens Jacket Togs nqUwxgg1Y8 Blue Piger Girl S Størrelse Coat Long Tommy UA0n1AT