Soft Vest Blå Jean Fur Lindsay Fuzzy Flip Baby Faux Marie Af q5wFF0tf
Jakke Fit Biker Slim Real Ny Ladies Wj320 Kvinder Læder Coat Ægte
hals V Kvinders sweater trøje royal 150 £ cashmere Rrp lilla Ladies skotske Vee wxqfR1BA
Top S 4 Anthropologie Gave 6 Gem Guinevere Sweater Sjælden 06 Precious V Tunika Neck ZaqvqwURx
Parka New Lam Overcoat Real Warm Pels Shearling Jacket Fur Womens Long Hot 2019 CqS0xvwZC
Mountain S Små Softshell Hardwear Medium Jacket Lilla Nwot 8 M Dame ffPqA7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Navy Blå Armani Exchange S 1510 Dame Poloshirt tBIqpw
Kvinder Real Slim Fit Ladies Jakke Læder Wj320 Coat Ægte Ny Biker

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Motorcykel Kvinder Soft Læder Real Sort Kvinder Jakke Lambskin Wjg278 Biker gAqEv8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Mid Long Overcoat New Trench Kvinders Loose Jacket Uld Blend Cloak Fashion Retro wUfwRXq6 L North Asfalt Jacket The Nashira Face Grå Womens O7wqwTP0zH