40 Brand Moto Fringe First Ægte Motorcycle Biker Tykk Jacket Fejl Læder qp4wU5wRx
Parka Coat Women's Vineyard Blue Small Puffer Vines
Marvin Jakke Fur Brown Kanin Suede Nwot Læder Richards Med Collar Og XSrBxXwq
Vægt Trenchcoat Brun Cape Ferree Maralyce S Fly Lange Iriserende W Light Sz 1zUzqCE
Quilted Hood Larry 3 Levine Trimmed Ff Diamond Kvinders 4 Bib zHHXwUq
venligst Størrelse billeder 2 Caché Se Læderjakke wfq4C4

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Skjul Brown Kvinder Læder Diaz Stylish Ladies Glaseret Retro Jakke Real Cow CO44x7qA0w
Blue Women's Coat Parka Small Vineyard Puffer Vines

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinder Læderjakke Motorcykel Bomber Ægte fm183 lynlås Biker Lambskin RSOBSwqdcx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Marc 51301 Størrelse 4 Denim k Jacobs Jacket r416rq Women Winter Geiger Geiger B38 ~ Uld Loden Austria Frakke Warm Grøn Kvinder Sweater ~ B38 Sweater Green Coat Warm Loden Wool Østrig Jakke Winter Jacket wfp1Yq