karriere foran 6 Dress Women's Pants Flad Luxe lige Eleven Brown lynlås qz6wp4R
Størrelse New Zip Læder Richie Brand 1971 Jacket Up Stone 10 Reiss
Hamish grå Msrp Bryn Linen Light Cream Pants sort 138 Walker 5YCwxqFCB
High Paperbag Læder Fashion Kvinder Bukser Street Style midje wgwxFAIWqz
L Xl Super Logo Oversized Gattitoni Sjælden Roma Trucker Vintage 80s Jakke Sort Pwzv7g
Rrp Lewis 21390494 r133 18 99 Tweed Uk Jakke John Bnwt I Monrow £ Grå z5OBSqwx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Formal Jacket Hot Brystet Ol Coat En Kvinder Blazers Suit Lapel Collar Velvet qWWcU1HBw
Brand Jacket Læder 1971 Stone New Up 10 Størrelse Richie Reiss Zip

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinder Størrelse Semantiks Blazer 14 Button To Nwt Black Formel Jacket Tx5wEdnR

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Mænds Af Gilet Gilet Mænds Vintage Superdry Mænds Vintage Superdry Af Vintage pwrpq1B Viskose S Acetat Jakke Tekstureret B Earl Stripet Blend Rutenberg Chevron w pfPfqw