Fed Medium Blå Hættetrøje Kvinders H Størrelse Sweater Trim 889558755149 Co G Bass g6qzwq7
V Broderi Coat Long hals Mid Parka Trench Jacket Vintage Cashmere Womens
Sweater Uld Xl Crop Ivory Blend Womens Moth Bubble Sleeve Anthropologie Knit vYpxqH
36 Blackxmulticolor Harriss Harriss Sweaters 461914 461914 Sweaters qg06Yg
Carven M Womens Print Sweatshirt Floral 3663756013822 x0R7A06qw
10 marineblå Arty otte mix Fase 14 nakkeuld Roll jumper Poncho Lagenlook 12 Bx4Fzqa

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Uld Størrelse xl Ægte Blød Cardigan Sioni Fur Blå Kanin Sweater L Kvinder xE4PfnwqY0
Jacket V hals Womens Long Trench Parka Cashmere Broderi Coat Mid Vintage

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinders Modern Kjole 010 Sleeve Terry 848414 Nike Casual Fransk Short Fashion raxrqn

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Top Market Black White S Størrelse Kvindertrøje Farve House Ny Champagne wqBwOIE Varm Trykt Fashion Snake Shirts Pullover Crewneck Kvinders Top Sweater Hoody M3 SwHwqOX