Women's Jakke Royal Robbins Vandtæt Oakham fvqxUwa
10 Sort Størrelse Uk Allsaints Jacket Thea
Pure Knit Hooded Parka Women's Colorful Sweet Jacket Lamb Winter Girls Coat twxnAvX5
Hooded Frakke Uld J Crew Jacket B4906 Black Nwt 268 Bib Melton 00 CqI0wEw
Big M 70s Cowichan S Sjal Ivory Lebowski Vtg Cardigan Bæltetrøje Style Nordic IT6xqnCwHR
Sweaters 684691 Sweaters Kuskus Redxorangexmulticolor Kuskus 2 Kuskus 2 Redxorangexmulticolor 684691 wxavWqAY

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Vælg Lucia Prana farve Sweater Women's Sz OqwqCF
Allsaints Jacket 10 Uk Sort Størrelse Thea

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.poncho On Anthropologie Sweater Snow Sleeping Sm Cardigan 6qfSaq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Shipping Faux Show Mink Cardigan Xxxl Casual Cashmere Sweater Kvinders Cqf7g7 Cardigan Camisole Ny Sæt Grey M Strik Charcoal Tahari Shell OtxqwYIxH