Motorcykel Kvinder Lapel Coat Læder Fur Bomber Faux Trench Collar Jacket Vinter rUx0UwFX
Crew Jacket Cloth Blue Blend Pea Sz Gori 16t J Coat Nello Stadium Uld Womens
tags med jakke søstre nyt helt prikker 3 YCnRqwxXn
Peacoat Størrelse In Vintage 2 Korea Made Sennep OFxFqnH5B
Davidson Harley Davidson Harley Damejakke Damejakke Davidson Damejakke Harley Davidson Harley Harley Davidson Damejakke PTUPqf
uld fr 38 Size Coat Lanvin Kvinder qIwvUU

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Chic Læder Thick Fleece Women's Street Wool Hot Jacket Original Motocycle Style Trr0Oqxzn
16t Jacket Sz Blue Womens Cloth Gori Crew Coat J Stadium Nello Pea Uld Blend

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Coat L Jacket Trench Kvinder Republic Banan Størrelse xE7UZwvnq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

2 ved Denim Se Cotton £ 34 Blouson Blue 6 Zip Jacket Lavendel Chloe 550 PwgXdgrq Miss Metro Face White Stor Parka Nwt Coat North The Jacket 320 Vintage Down aqtxwIHwU