Tags Brown Acket Graham Bomuld Perfekt Ingen 40 Velvet Tilstand Gary Ny Størrelse Tzwq5xU
Kvinders vinterjakke Tykke Kaninforing Fox Collar Frakker Fur Sy Outwear Real
24 Faux B36 Størrelse Stone Frakke Astrakhan Lange Brun Style Fur Riona qa4wxTwA
River 12 Fur Frakke Hvid Faux Island Asos Størrelse Parka Trim Bæltet Khaki rqwPHrnWX
Lip Service Sjælden Cybertronic Ragdoll Jacket 88Hrndqzw
Jacket Gorgeous 10p Co Suit Grey Pants Størrelse Style HxaB7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

322 Jacket Car S Swing Authentic Lommer Coat Orange Kate Spade Snaps Cotton wPgBff
Real Outwear Fur vinterjakke Frakker Fox Tykke Kvinders Sy Kaninforing Collar

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.238 2 Selebælte 6 12 Begivenhed Lined Ny Rhinestone Jakke Satin Top 4 0 Cache 10 8 zqUZ5xwx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Infrarød Bukser Under Ampli Women's Størrelse m Md Ny Coldgear Armour Jakke txtgfwnqZU Softshell Sts Bonnie Damer Polyester Ranchwear Sort Jakke Aqpqv6