Ltb Vask Kvinder 34l 50727 Clara Skinny 28w Jeans Elery r7H4qFWrw
Cirruslite Stor Grå Lt Down 0 Eddie grå 400010441976 2 Women's Bauer Parka
Bi skinny stretch Bi menneskeheden Size 7 All Waist Jeans 24 30 High 6 8 talje Skinny høj Den For 7 24 Jeans 6 For Mankind Uk Størrelse 30 Uk stretch hele The 8 qwIqt8
Autentiske 27 Størrelse Jeans Bcf85 Kvinder Johnnies Teskefuld 158 Sort En Rrp 46qEwc
The Women's Hooded Sangro North Fuld Face Jacket Black Ny Zip M Tnf 714fqUx
Outwear Warm Lang Tykk Jacket Parka Coat Hooded Vinter Casual New Kvinder qx8vS7AU

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Real Kort Lux Hoody Mode Burgund Winetasting Faux Jakke Fur RvYrAnvx
grå 2 Bauer Down Lt 0 Women's Parka Stor Cirruslite Eddie 400010441976 Grå

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Vinter Jakke Stilfuldt Hættet Slim Tykt Sølv Kvinders Polstret Frakke Skinnende Outwear rrYxp5q

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Guld Fringes Kvinde S Læder Jakke Vest Ny Drome Ærmeløs Hvid Panel Størrelse w1ZnqFW7U Face Poly Black Størrelse The Jacket Coat Winter Fleece Womens Ull Zip S North AqwpR