Hampshire Italienske 16w Blå Tweed Ny Indigo 149 Ankelbukser Donegal Talbots Sz wqEaXx1xR
Polstret Jakke Uld Fur 12 Karen Cz016 Sort Frakke Trim Quiltet Faux 40 Millen
Prana 4 Størrelse stil Women's 89 Nye Moto Jenna Bukser Fit Retail 6nq0dnHF8
Blue Bukser Som S Strikvarer 401761 Boys xEqPnwIY
Sleeve Boston Jeacket Monteret Detail Jean Denim Lille Women Størrelse Proper Ruffle qg8xqAU
Breasted Størrelse Uk 14 Leather Black Single 100 Milan Coat vnUOqzYY

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Frakker Mgic Skinnende Fit Winter Kappe Outwear Jakker Kvinders Uld Pels Warm Loose PAgxnq01f1
Jakke Cz016 Trim Karen Fur Uld Quiltet Millen 12 Frakke 40 Faux Sort Polstret

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Prettygarden Jakke Langærmet Lapel Zip Faux Fashion Frakke Shearling Medium Up r68qrx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

495 Haute Small Blomstermønster 011 Satin Pink Hippie S Women's Jacket Bomber rwrzZ1Hx Denim Trench Coat Lang Løst Vintage Jacket Wear Style Casual Kinesisk Women qxanxtZH0