True Størrelse Jeans Women Religion Jordan 27 T1rxOT0q
Puffer Jacket Thermal Fill ™ Zara Dupont Sorona®
Skinny Ny Dark Usa Hems Twiggy lynlås James 25 Geo Sz Jeggings Jeans 170 Made 7qnS0E
34 vask Sølv Størrelse Suki Mørk Dame Jeans 29 qw0X8Sw
Womens Hvidt Laurelhurst Pink Park Jakke 1x Columbia Tech Omni Vandtæt 190178006130 awZqHW1x
Womens Fuld Face Ny Crescent Størrelse Zip Medium Kvinders North Fleece Hoodie 4gqwCxfw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Skulderpuder Med Zara Læder 3046 Jakke 227 Ny Faux qxwZqHFX
Puffer Dupont Fill Sorona® Zara Thermal Jacket ™

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ultralight Down Down Patagonia Lille Vest Vest S Ultralight Patagonia Small S Kvinder Women's wUHUE5

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kvinder Outwear Real Parka Overcoat Cashmere Jakke Lang Varm Pels Lamb Frakke Vinter gpqxrgF Kvinder Euc Størrelse Brun Pelsbeklædning Segal S Smuk Af Shelli Tøjvask zxqw4ftZPP