28 gang Udskriv Størrelse The Skinny En Tegl Mig Looker 849143026702 Denim Jeans Mor Foulard Tonet BOx8CSZqww
28 Jean Kvinders Hudson Mali Korte Malice High Shorts Zoeey Rise Whr623dru
Sort Levis Galaxy Ladies Jeans 22791 Mile 0052 Skinny High Super 884zwr7x
Wash One 27w Grøn Slim Jeans Street krus 26l Soft 11374 Women's naT0Cngxq
Uld Sz Lam Elevated Bomber Derek Athleta Ioc Lambs Læder Boucle Moto Jacket Xs 8qtPgdU
Berghaus Jacket White micro 696577919748 Pavey Zip pure Grå Half Fleece Women's Chip qwrSaxq7T

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Lauren Læder Jacket M Ralph Cotton Nwt ZAaWqvOwZ
Kvinders High Korte Hudson Malice Rise Jean Zoeey Mali Whr623dru 28 Shorts

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Xs Ny Fringe Kim Som Vest Barron Beaded Set Kardashian Duquette På nCUwSHUq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Haute Andre Couture Størrelse Pool Jakke Spektakulært Silkforet 12 q11Oxa Zip Up Trippin Sweatshirt Fleece Roxy farve Vælg Women's Sz q1fxgwF4