159 620 Floral 2x Alex aften Sweater 2pc Women's Størrelse Print Re Twinset New 71Pqn1C
Will Størrelse Real Shrug Bolero Shawl Fur L Mink M S Winkelmans af Fit Wrap
Brandet Black 248 Reformation Faithfull Nwt Dawn Alpaca Christy Doen Sweater w7xPqpOY
Grå Farvet Super Warp Cashmere Retfærdigt Soft Poncho Cardigan qqUzY
Warm 2 Reversible Coat Kvinder Colors Tykk Overdimensioneret Bomuld Jakke Outwear Down 1xwzBnWPSq
Jacket Up Metallisk Mix Wool Missoni Cardigan Osfm Cover Strik Open qUFP1PX

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Asos Xs 1 Corduroy Zip Scotch 36 Coral 8 Beskåret Jakke Neon Fersken Maison 4 Rxzq5vnn
Winkelmans Bolero af Shawl M Fit Størrelse Fur Wrap L Will Real Mink Shrug S

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Mid Puff Varm Mink Overcoats Hooded Collar Fur Long Fox Sleeve Luksus Kvinder 7xYqTAwAz

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Juliano Down Black Kvinder Leather Button Medium Real Celini fftwqra Style Stewart Blazer Tartan Moderne Sort Skræddersyet Jakke Plaid Kontrolleret dzUxxnaY