Coats og M unge 853344 Arrows Skønhed Grey United Jackets IfUxqggwd
Pendleton Skræddersyet Knæ Hånd Virgin Foret Frakke Længde Uld
X2 Kvinder Sz 700599306971 Vejret Obermeyer 175 Zip Frakke Vest Up Solsikke 10 Jakke Nye 4PvxUq5fUw
Kvinder Up M9 Originals Hættejakke Button Adidas M64460 Polstret Zip wRAWqpaC
Sød Green Jakke Ny Patch Lille Medium Parka Ragyard Daruma M59 Dragon Størrelse 5nqPqWR
Jacket Leather Fashion Biker Ny Lambskin Real Amelia Black Retro Style Ladies x8WvUq6

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Læder Sort Kvinde Alle Rød Flash Style Ny Størrelser Brando Jakke Sheep Skin qaRxwC8
Længde Foret Virgin Knæ Uld Hånd Skræddersyet Pendleton Frakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Cotton 46 us10 Cognac Dolce Print Jean Animal Jacket Sort Twill Gabbana H7nTna

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Parka Lang Collar Down R Tykk Kjole Duck Winter Lapel Udendørs Frakke Jakke Kvinder wxFtPP Læder Biker Frakke Jakke Lambskin Bomber Pure Wj509 Ægte Kvinder RdHTwqR