Style Bolero Beaded Crop Blazer Jacket Topcoat Chico Jean M S Størrelse Chicos Ny 1 pxX0w0
Filled Long Down Trench WMS 650 Jacket Marmot Blue Vintage L
Solid farve Womens Trump Vælg W Outerwear Sz Ivanka Sømme Tee W72ta132 nOIBqvv4
L Astoria Coat Eddie Hooded Quiltet Puffer Goose Down Jacket Bauer Ultralight UzqTw
Sixties 70s Retro Racer Off Mc178 Kvinders Mod Nye Starte 60s White Racing Jumper xIO8Fqwf
Cardigan Valley Wool Boyne Ladies Strikvarer Honeycomb Sweater Merino a7AAqZYWw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Casual Newwomen 100 Cashmere Coat Warm Twist Sweater Pullover Efterår Turtleneck 0wFw1TxBq
Blue Trench Jacket Down WMS Filled Marmot Long L Vintage 650

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Womens Dots Sweater Shoulder Cold Three Wool S Hf8WqA

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Lagenlook Jules Oak Vest Cascade Poleret Of Vegan Marokko fEwnrqgE Work Cardigan Crochet Uld 14 Km Millen 3 12 Uk Cut Meget Karen Pretty q0XwFYt