Coat Døtre B99 Anthropology Taupe af Liberation Leopard Trench 2 Beige nIIqUg
Læder Wj327 Kvinder Soft Real Kvinder Motorcykel Sort Biker Lambskin Jakke
Small Jacket Zipper Adidas New Burgund With wCxYqtqTR
Ny Small Trek Columbia Fast Ii Jacket Kvinder Salt Zip Full Fleece Sea OOvqPnxr
Military People Extra Hem Small Euc Xs Jacket Flared Størrelse Free qFw6dx4t4
Bcf85 Rrp teskefuld kvinders ærmetæppejakke blå S 200 En størrelse vc8qCdW8

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Cashmere Maxi Lapel Vintage Yh New Oversize uldbeklædning Overcoat Long Womens fpqWwAO
Kvinder Biker Læder Motorcykel Soft Jakke Wj327 Sort Lambskin Real Kvinder

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Goodman Uld Navy Rain Jacket Liner 4 W Trench Coat Drizzle 6 Bergdorf Sz Blue RHwxHU5q

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Vest Switch Winter 887487801661 Green Mountain Free Ship Hardwear New Xs Kvinders Flip 4CIAqZ Jakke Biker xxs Southside Serpents Kvinder Faux Leather I Gang 3xl Til Bz5zp0qw