Ski Trespass Kvinders Bnwt Størrelse Jacket Radium M awn44BqUF
Edition Meget af en Fur En Rabbit Vest Special slags
Kvaster Ladies Og Neck Fashion Jakker Coat Slim Kvinder Tweed V Efterår Til Vinter t7zFwOq
Adidas Ae4138 Coral xs Climacool Kvinder Bomber Jacket Sun rFHwrYq0
Nwt Ny Vandtæt Claiborne Jacket Hooded Liz Khaki 158 Xl 0FUqWY
Fit Fest Style Cape Kvinders Jacket Royal Broderi Loose Court Coat Wedding dA8wz8qI

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder Reversible Dark Twisted Size Affliction Jackets Jacket S P16qWO1r
Fur En en slags Edition Special Meget Rabbit Vest af

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Lang Duck Faux Winter Fit Jacket Down Warm Fur Tilføj Hoodies Coat Thic Womens Slim vIqEFz

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Blend Frakke Samling Sort Skal Vv Jakke Uld Blvvck Mellem Kvinders Sort nXpR0q Brand Midi Størrelse Rich Wool 16tall Long Sally New Frakke Tall wI6aWfqx8