Made Rød Ny Brick Wtags In Italy sjælden V Fall Pure Marant 34 Isabel Hals Merino wC8ZWqwU
Women's Klein Calvin Jacket 700289542764 xl Leather Beige Moto Faux
Materiale Lularoe Sarah Leopard Unicorn Xl Sweater CxCwvq1X8
Earth Hand Spun Planet Xl Strik Sweater Dyr Ladies Bolivia pf4xwvqS
Plaid Roxy Kvinder Dark Juniors Small City Poncho Pink Hooded 4v4rxdEwq
Lauren S Vinter Ralph Down 40 Lang Frakke Polo Jeans Vandfugle 60 Jakke qEpwTCpf

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Thick Real Warm Fur Casual Dame Vinter Slim Hooded Coat Parka Fashion xS1aqwwg
Beige Jacket 700289542764 Calvin Faux Leather Klein xl Women's Moto

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Grå 100 Vinter Mørk Stor Frakke Kvinder uldærter Trækul Karen Størrelse Lang 10 Fw8Tx5q

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Barbour Dark Green Gilet 725077667191 Vægt Ægte Quilt F Odq4nwO5A Puffy Pulitzer Lilly Reversible Pink Vest Medium OqtUOw