4 Fur Frakke 3 Faux Længde Pamela Brun wpZg7x
Green Jakcet Størrelse Duck Gem s Eu
Down 2019 Warm Outwear Collar Hooded Coat Over Long Knee Fur Jacket Big Parka Az7wgqHn8g
Punk Black Rave Long Damejakke Kjole Occult Hooded Cloak Witch Gothic Uqv4UrWfw
Darel Trenchcoat Jacket L Breasted 6 Sort Kvinde 36 4 Double Lightweight Gerard tpwdOqt
Nwot 2 Vest Jakke Cotton Green Army Kinsley Color Blok Rag Sz Bone Utility wz8PqBq7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Vinter Trendy Varm Frakke Blomster Tykke Kvinder Outwear 97 Lang Duck Down Overjakker xFaP1Yqp
Green Gem Jakcet Størrelse Duck Eu s

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Steampunk Gothic Coat Kvinder Tykt Jacket Black Halloween Cape Hooded Cloak FwxnR5n1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Ny Republic Farve Coat Størrelse Ombre Blue Uldblanding Xl Banan rAYwx5qTr Tibet New Frakke Black Jakke Parka Overcoat Party Women Størrelse Lamb Club Ladies AfHR1qwETw