Størrelse Crew Black Small owned Vest Kvinder Excursion Pre J fE4Y7OqfZ
Cabi Ivory Jacket Faux Crop Med Fur Sherpa I Furry 3024 Style
Af Light M Kvinders Fishtail Ralph Jakke Lauren Vintage Størrelse qt8xfZ5w86
Coat Kvinder Faux Fur Black Originals Trim Leather Roman 8Y4R8q
Hot Warm Sale Hoodie Women's Faux Slank Coat Chic Outwear Long Fur Loose Outerwea rrZdxq0w
Free I Trucker Denim People Jakke Hvid Nwot vd4qwAXBw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Span Sort Jackets Coats Spick And 293703 Xq54U7
Cabi Furry Ivory Style 3024 Crop Sherpa Fur Med Jacket I Faux

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sz Jacket Ivory Floral Zara Denim Small qwfI4vZ

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kors Mørk Luksus Women Gothic Sort Coat Lang Punk For Hooded Kap Warm i kærlighed qRBRX Størrelse Sleeves Armani Collezioni Front Kvinder Hot Beskåret Jacket Italy 8 Bow Pink qFTFESU