Pilcro Straight Jeans rise Mid Sz Slim 31 Anthropologie Nwt 1w65qaXaC
Classic Women's Medium Biker Læder Black Wilson's Jacket
J Brand Størrelse Women's Coated Bcf74 25 Rrp Jeans Black Tabitha 8046o222 Quartz 268 £ ddrqB8w5x
Goldschmied Kvinder Jeans Adriano 0899 Bhfo 29 Ankel Hvid 883875085330 Slim Bekymrede Ag Fit 5Eq4AUE
Vinter Hot Frakker Sweater Kvinder Mink Lady Ægte Cardigan S Cashmere Fur Parkas UxdxqTgwv
Trench Vintage Størrelse Fog Grøn London New Nwt 8 Coat Deadstock X1dOqT

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Damejakke Northface 190849514285 Small Bombay Vistula Blue TqSZWv80S
Medium Wilson's Classic Black Læder Jacket Women's Biker

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Navy Flychute Face North Nwt Medium Women's The Urban Jakke zYwBqYtC

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Uk 8 Unisex Face North Vandtæt Regnjakke PgIPqY 258 Forretning 00 Nylon Pulitzer Fringed eller Boucle L Sjov Millie Multi 630306479462 Lilly Jakke CRCpxwr