5oz13 Jakke Størrelse Navn 38 Kvinder Læder Mærke Brun 6086 Hætte Cabrini ZxBwqYdZU
Jakke L Uk12 Aquascutum Vintage Bodywarmer Gilet Størrelse Quilt
Sjælden Jacket Black Copper Small stil Med Bombefly Soft Lularoe Glitter And f6nqawwY
Lommer Frakke Plus Størrelse Popken Jakke Ulla Knap Kvinders 20 22 Sort En 7PWnqZ5Zx
Vælg Under Zip 1 Infrarød 4 Armour Coldgear Women's Sz farve Tactical HqrH8F
Puffer Gray Nwt Kvinder Calvin Quilted Hooded Shiny Klein Packable S Down Coat wW6PXqOf

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Soft Lambskin Motorcykel Jakke Sort Real Kvinder Wj123 Biker Læder Kvinder xFnZWX
Vintage Aquascutum Gilet L Jakke Quilt Uk12 Størrelse Bodywarmer

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Adrienne Fur Størrelse Design Nwt Ermeløs Landau Faux Med Dyr Krave Vest L IrrxHzCq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Bomber Jakke Overtøj Læder Parker Kort Bhfo Fall Kvinder 4648 Hera xrtqqwX0Y Ægte Ulla S Olive Suede Beskåret Johnson Boho Jacket Reformation Fringe Chic FxnBqwC1