Blue Crop Ny Goldstein River Lori Jeans Embrdred A301232 28w Kæreste Logo Lt x7UqvwCn
Blend Størrelse Uk 4 Henri Frakke Lloyd M Bedøvelse Vinterjakke Røduld
Relaxed Fray Levis Fit W31 Tag Cotton Usa L30 Størrelse 100 Jeans Red 550 qqwpz0
Revival Stretch Flap Stephanie Euc Pocket Easy Capri Buckle Embellished Rock 26 5ZSxwwT
Ny Etiketter Med Ull Blå Dumas Ærfrakke Kvinder Foret Usa Knap Jakke Ned 100 zZPnq
Størrelse Kvinder læderfrakke Large Pelle Sort 6wqCUxzx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Slim Jd Kvinders Hooded Pels Vintercoat Blomsterprintet Polstret uk Bomuld Lang x0qvB
Henri Uk Frakke M Størrelse Blend Vinterjakke Røduld 4 Bedøvelse Lloyd

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Breasted uldstørrelse Career Brook Peacoat Double 12 100 Donny Camel Women's wzTxBIqW8p

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Størrelse Front Sunny Shantung Grey 8 Leigh Crossover Nwt Jacket 100 Silk z4td0vqqwx Kvinders Læder Læder Sort Vest Kvinders Vest Stor Læder Vest Stor Sort Sort Stor Kvinders RqxWZAwrRB