Virginia Large Wear Biker Læder Coat Jakke Slims Sz Motorcykel V 6qT67r
Warm Ladies Kvinders Vest Winter Faux Parka Gilet Fur Fox Jacket Clothe Coats Long
Drawstring Med Small Jacket Holdwell Denim 7700939018505 Black Women's Short Hood wqxOC7XC1
ride Damejakke Burton Frakke Dry Størrelse Large C0S56S
Bhfo Black Classic Skinny Womens Bukser 1430 Ankel William Rast 22w 191594325768 Distressed zExwE4qf
Bukser Vince 8 Beskåret Slouchy Sort Bukser Stræk Rx5CqwZUC

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

farve Prana Vælg Leggings Sz Akiak SqIgqO
Coats Kvinders Fur Jacket Ladies Gilet Warm Winter Faux Vest Parka Clothe Long Fox

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.White Boys Pants Ligesom The Ss 906084 x4OOwgAq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Trousers Bnwt Stone Size Bukser 33 12 Olsen Stone 2 2 1 Bnwt Olsen Størrelse 'anna' Linen Linen 12 33 1 'anna' Oq6XvT Loose High Stretch brede Casual Bukser Kvinders Waist ben lange Bt15 Ol bukser BCwz0azq