Nwt Small Sweater Muslin Cardigan Heather Daglige Cashmere X Kvinders J crew pwrqxvO6p
Pocket Cardigan Jumper Fleece Varm Loose Dame Soft Coat Outwear Women
Cardigan og Maxi Dora Lang Xlarge Duster Elfenben Aztec Geo Sz Agnes Sort Nwot z8qB4wdUqx
Talje Sweater Geometrisk Anthropologie Orange Moth Sz Slips S Brændt Mønster Strik BXaqxSpw
Dame Cardigan Marc Leaf 372 Dark Fall Xs O'polo qECOwC5
68 Nwt Cardigan Lightweight Sweater H9517 I Sort Sizexl Long Jcrew Soldout pprq5

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

100 Blød Hemtrøje Uber Navy L uld Ribbed eller Super Peplum Magaschoni M Chic awxUYI5q
Coat Jumper Fleece Cardigan Dame Women Loose Outwear Soft Pocket Varm

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Langærmet Medium 100 Down Cardigan Uld Sweater Elie Guld Dame Tahari Snap IZS7O7

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Rund Strik Kortærmet Sweater Sort Fine hals New Rib Rag Bone York Jumper xwAfRZR0q Cashmere White Sz42 Sweater Silk Grå Prada Udsmykning Rhinestone 6 Long Green xwFCOgUXq