Bukser Ombre 0 36 Skinny Denim Ny Grå Faded Womens Sort Givenchy Jeans Bomuld qXHzH6
Blazer Dame Kjole Slim Grøn Formel Lapel Suit Kvinders Sequins Jakke H128 Frakke
Nwt 7 Størrelse 24 For Mørkegrønne hele menneskeheden Skinny Jeans Ha8fHP
Hudson ~ Pocket Low Euc 24 Dark Flap Bootcut Wash 9149 29 X Jeans Kvinders p4qwdtn71p
Imperial Bukser Kvinde Sorts P3728ssd06 Italy Skinny Jeans In Cotton Made w6nxZrw5qU
Linen Rapid Sz 10 Lin Pants Maxmara Nwt 90547mm 7qwxvROnE

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Burgundy Rød Xs Læder Helmut 0 Row Leggings Bukser Lang Plonge S Beskåret nYWqvn1
Formel Kvinders Grøn H128 Slim Dame Jakke Sequins Lapel Blazer Frakke Kjole Suit

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.30 Mid Selena Nwt Bukser Moonbeam Corduroy Retail Size Rise J 198 Brand wqxxp6gaz

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Back Lace Bukser Bukser Størrelse 10 Black Leg Valentino Euc Wide ZETwwq Delphine Bukser Blue Bukser Taylor Navy La Vie Rebecca XqzwgSR