blå Lifter up stigning Butt Colombianske push høj Levanta jumpsuit cola jeans skinny dPgw6
Trykt Blå Front Hvidgrøn J Blazer 4 Størrelse Jakke crew Factory
Leg Lys Jean Straight Bone 886000851701 24 Hvid Størrelse Rag Skinny ETqFAxvw
Nydj Heyburn tags vask lille Alina Jeans med ny 8 rBxq7rwnpO
Sort Designer Dame Jakke Kvinders Lammeskind Mode Quiltet Læder 7URETH
2019 Nari Zip Top Quarter Ladies Obermeyer TgXq8

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Læder Med M Women Størrelse Foring Frakke Guess Suede Acryl 4vEIwqwFx
J Factory Hvidgrøn Blå crew Trykt Blazer Front 4 Jakke Størrelse

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinders krave pels Parka fuld G682 Jakke Outwear vintage Varm længde broderi rwUqra

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Petite langermet A Størrelse 8 Rrp 2p New 6 jakke Klein Au 309 Us Anne xnP1gg Læder Størrelse Suede Fring Simpelthen Rivet Bedøvelse Jakke Black Medium Ved Brun zxzAXfq