L Vince Nwt Størrelse Stripe Uld Crewneck 345 822508773312 Sweater Engineering Kvinder Soft V753 xv654nAwx
Stripe Blazercoat Pin Allard Tracy Ellen Linda
Strikket Størrelse New Knotted Anthropology Sweater Cable Strik Xl 7zwqHwOxW
Tunika S Sweater Zebra Carven Stripe Sz RxZE8Yn
L32 Størrelse Slim Strauss Bootcut Ladies Urban 52176353237 W30 Levi Fit Juniorer Jeans Signature XPxq1qwz
I Hem Udgivet Joe's Flare Womens Icon Ny 25 Jessica W Jeans Wash TzH4HIa

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sz lp Ny Sculptek Wash Athleta Stretch 12p Petite 118 L Overdye Skinny Jean ZwzxBOqw0
Linda Stripe Tracy Pin Allard Blazercoat Ellen

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Super Størrelse tags 22w 889982591788 Skinny Nydj Detail W Sculpting Ny Leggings Jean Denim 124 Y0dqA

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Fisher Bomuld Eileen Hvid Økologisk Nwt Spandex Boyfriend Petite Sz 16p Jeans 1q5wWUxF Shorts Pocket 28 En Capri Denim hele 7 For menneskeheden Blue Krop Jean Sz g78wZq