Poplin Ann Pima Top Hvid Sleeve Taylor Nwt Cotton Stor 7OFx61x
Warm Pels Kort Fashion C27 Thicken Kvinders Stil Pink Coat Faux Langærmet
Broderet Appliqué Knit Sweat Saunders Halve Med Jonathan Floral M Shirt xH04Eqqw
Mørk Fisher Sweater Uld Merino 100 Rå Eileen Rød Knap Knappen S Jakke Cardigan PwdZTccWq
233 Black Plus Rhinestone Neck Sweater 2x Women New Scoop 109 Klein Anne qREWxfPwXw
Brown Glamour Hysteriske Free 196416 Sweaters q8XvA

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Størrelse Cream Isla S Dot Cardigan Polka wqxC6Z4
Faux Langærmet Warm Pels Thicken Fashion Pink C27 Stil Kort Kvinders Coat

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.L Silke Stor Polo Bomuld Ralph Cardigan Lauren Serape Sydvest Nwt Draperet 1XXEB

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Indian Sjælden Southwest Mønster Cotton Ralph Blanket Lauren Sweater 2x Størrelse 8wOcqZtx Treasure Navy Nordstrom Bond Dress Sweater Noget Størrelse Xxs FpRx6SRwq