Jacket Maroon Silke Størrelse Anne Large Klein W8twqH5WY
Dkny Damejakke Ærmejakke Størrelse Lysegrå Kvinders 12 uldkrave
Brown Vest M Nwot Størrelse Pink Reversible Coach Tan Quiltet Puffy Ix6Hf8
Top Kvinder Fur Cardigan Farm 100 Coat Uregelmæssig Kanin Collar Real Strikket Warm q6wFPT
til Woolrich Jacket Down Arctic 299 99 Retail Women's Sælger qn1n0rR6x
Down Eddie Xl Bauer Blå 0 Parka Tall Superior 3 Kvinders Størrelse dwXvwrq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

180 Vest Medium New Women's Blue halo Salomon 887850671280 Dolomite Swq6A
Ærmejakke Dkny 12 Lysegrå uldkrave Damejakke Størrelse Kvinders

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Soft Port Blå Tyndt Shell Jakke Authority® Line Usa Ladies Broderet Flag YpOxww8Rq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Beige Vintage Jakke Læder San Lorenzo ICgqHwHTx Demi 937976 38 Beige Bjælker Frakker luxe xqvY6