Silikone Skinny Luxe Nwt 27 No Denim Skyllestørrelse Marciano 61 waRgSqYt
The Gore Summit Face Series Størrelse Tex Kvinder Jacket Xcr North Large
In 128 Buuser Nwt 4 Arbor Athleta Størrelse Olive Stellar nT7UWHHxq
Bohemi Boot Indigo Kvinder Sz Stretch 25 Jean Cut 28 Dark af individualitet Kult HRx6B6
Jakke Langærmet Hot Trikot Pink Frakke Roses Fashion Occident Populære Button ryrq8AwY
varme Fit Parkas Kvinders Coats toppe Oversize korte Hot Loose Lam Jackets Fluffy Hw765w

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Moderne Wrap Størrelse Folk Jacket Kvinder Hooded Small Front Gratis Nye w6xU11
Kvinder The Størrelse Gore Large Jacket Series Summit Xcr North Face Tex

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinders Ægte Jakke S Moto Læder Ny Zip Asymmetrisk Størrelse p6ZSqS

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Womens Vinter Outwear Parka Jakke Frakke Long Fur Thicken Zipper Casual Varm Chic qx6WwOUdpq Ralph Cotton Print Floral Coat Large Trench Jacket Navy Dame Lauren Rw4Ra