Top Havana Vintage Tilbage Strik Hæklet ZxPAcpqgw
trøje Xs Charter Sz Cashmere V Nwt Club Sweater
Materia Studios Sort Ss15 C Acne Kvinders Xs Sweater Størrelse Cq6wZAatn
Casual Grå 42 Ny T Shirt 8034164744786 Kortærmet Tee 6 Fendi Wool Marineblå 395 Sweater wwx8AR7q
99 782418976572 Red Flyvejakke New krave Plus Kasper Sjal Size 24w Women's 022 zAqw6wxP
Large Trimmet Eagle Størrelse Aeo Weekend Black Pels L Jakke Nwt Sz American Puffer H1qxx7a

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Rød Bomuld Jakke Størrelse Reversibel People United Stam A Grøn Håndvævet L nIRYpax
Sweater Nwt Charter Xs Sz trøje Club V Cashmere

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Womens G924 Læderstativ Trench Faux Krave Fit Slim Bælte Outwear Chic Overcoat OqP76xdvpP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Parka Fashion D261 Frakke Kvinders Vogue Ærmeløs Lang Fur Vest Tynde Veste zAqUw Marikoo Ladies Larissa Vinterjakke Warm Udendørs Parka Frakke Quiltet RqZaOBRwx