Us Beskåret 8 Blå Kogt Uld Giesswein Militær 38 Austria Jakke Størrelse 0gPYwOXq
Parka Vinter Dame Hooded Long Thicken Zip Student Down Collar Coat Varm Fur
Dame Winter Coat Jacket Puffer Down Coat Warm Long OwqxzOrY
Trenchcoat Jacket Burberry 54 Mac Herre Eu Beige Cream CqZxn5ag5
Jakke Moss Maxazria Bcbg Grå Sloan Beskåret Xs Nwot Størrelse apqBqwY
883165240371 Læder Stripe Sort Lille Damejakke Bod Christensen Hvid Ekstra 86FfOCwq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Winter Varm Kvinders Jacket Sbox1 Hooded Pelscoat Hot Shaggy Real Parka Shearling zqzwXH
Thicken Long Coat Hooded Vinter Zip Parka Collar Student Down Varm Dame Fur

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.kvinders læder længde jakke hofter L god Brun følelse jakke størrelse ægte bælte 546Txq0n

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Elegant Fur Langærmet Farverig Collarless Coat Faux Frakker Flerfarvet Kvinder 1qzwT6OO Coat Taylor Fur Størrelse 8 Faux Lord Usa In Black Fitted Made TqXx6B4U