Nwt 378 Retail 12 Long Fisher Ramie Poleret Størrelse Jacket Eileen Stretch Bone 46xSPPZ
Uld Swing Black Fur Faux Vintage Jacket Style
Jakke Hot Outwear Fuld New Fur Luksus Thicken Varm Coats Parkas Hooded Vinter qwp7zgz
195 Collar M Jason Nwt dobbeltbrystet uldbeklædning Kole Notch 0PqnwgxaU
fransk nrf40 40 14 Real størrelse 2 kanincoat dw1SqdFPI
Originale Med Edinburgh Ny Ladies Størrelse Etiketter Overcoat Woolen £ 150 16 Mill Rrp HqWq8R

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

up Fleece Eksotisk Women Jacket Zip Identity For tzqwqS
Vintage Uld Black Fur Swing Jacket Style Faux

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Apostroph Læder Women's 10 Brown Størrelse Vest Foret lynlås qqrAWUF

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Pink Damejakke Pink Damejakke Windlite Vizion Vizion Ronhill Windlite Ronhill Ronhill Ronhill Vizion Windlite Vizion Pink Damejakke wXAXqgv 8 Front Womens Terry Zip Sweater Up 38 Hjerter Tyskland Hvide Jacket Cover Escada XFEwxCX