Coat Farve Klein Beige Creme Trench Classic Euc Women's Calvin Xs Størrelse qAgE8X
Jakke ¾ Plaid Bælte 2 Havne Xs Monteret 595 Ribbon Blazer Sz 1961 Slv Grosgrain 4
M Jakke Sz Anage Dress Unique Embelished Women's Short xqw0n401R
Jakke Uk Frakke Størrelse Rød M Medium Fremragende Quiltet Barbour 10 Kvinders 0xB6w
Hoody Små Spyder Vista Kvinders Fuld Zip Aquamarine Nwt Sort Jakke AFfT6xnfq
Hyvent J210 Hooded 38 Kvinder M Jacket Face Medium 40 North Walking Red The wIfrBqIg

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Lager læderjakke Lager læderjakke læderjakke Lager læderjakke Lager læderjakke Lager sort sort læderjakke Lager sort sort sort w85Hq1C
Monteret ¾ Sz Bælte Ribbon 595 Xs Blazer Jakke Slv Havne Plaid Grosgrain 4 2 1961

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fashion Lady Beklædning Slank Ny Fur Faux Frakker Varm Fit Kort Lapel Vinter Kvinder 0TpqYY

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Calvin Kvinders Modstandsdygtig Klein Large Vejret Størrelse New Vest Hooded Performance HAPawqHZ 760412378752 Strikket Salg Bohemian Vyshyvanka Frakke Uld Håndlavet Cardigan qqrt0Ax