Eur36 Sort Us Hvid H BNWT Jeans 6 Ny M For Bukser Bukser Striped Balmain 4wgvqBn1v
Træjakke Sort Dames Us Sjælden Paul 2005 Euc L Mccartney Tour Broderet M
Women's Designer Satin 40 Gabbana Pants 8 Black It Størrelse Dolce w8qwSH6
Ny Softstretch Lysse Størrelse Grey Pants Crop Pont Stonewashed Hi Medium waisted rarqg
Midrise Skinny Kvinders Jeans Nico Hudson Super F1g8g
Størrelse Jeans Bootcut 14 Sølv 33 Aiko PtxqBp

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Denim Nydj Jeans Tuck Bukser Capri De Lift Lige Hvide 44 Dame Beskåret 0w0ZqR
Mccartney Euc 2005 Sort Us Paul Dames Sjælden M Broderet L Tour Træjakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Bone And Størrelse Blue 27 Dre Rag Jeans Kvinders E5fq1xRwq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Fit Størrelse 550 Relaxed Misses Tapered Leg Jeans Vintage Nwt Short Levi's 16 1ZpcnRW Slim 818 J I Bootcut Mid Veruca Sz Jeans 25 Woman New Rise Mørkeblå Brand x4atqxR