La Dandelion broderet Størrelse Renta L Pullover Oscar uldblanding Kvinders Ny De nzExwX
Performance Owl Vælg Sz farve Womens Activewear Distance Skechers Night
Patriotisk Bear Usa Stem S Flag Eye America Eagle's 225 1996 Valg Cardigan xw0S8qwT4
Størrelse Cardigan Uden Ny Silver Large Grey Tags S'nob zOx6qdTwd
Textured Striped zip Shoshanna Size Fuld Coat 378 495 Women's Black 8 10205396 w0wpBYHq
Blazer Bukser Frakkejakker Dobbeltbrystet Party Business 2st Design Sz Ol Kvinder 6wFYxqS

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

20 Vintage I Ladies Mørkebrun Length Armhulen Fur f105 Real Coat 26 Armhulen qB87WTqar
Owl farve Vælg Distance Skechers Womens Night Activewear Sz Performance

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Phillip 1 3 Lim Velvet Wool Coat Black Trim v5qqOd

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Størrelse Kvinde Ermeløs Jacket M Fur Coyote 1 Vest Frakke ggAwrY4vq Størrelse 38 Tilstand Long Teal Austria Mint Coat Geiger wq47XyIc