Denne Du4420 3s Blå Adidas Htr Rr Tro Langbukser Strømpebukser Kvinder Træning wgcIOA
Størrelse Jakke Læder S Euro Sort Berbel Miguel Lambskin 40 Original Kvinder
Bukser Kvinners Nye 12 Kul Teori Blå Flare Kjole WXx8nTHHwq
Lilla Corduroy Ankelbukser Small Skinny S Sz Lynlås 4 w4wxzaqFr
Grøn Ny Stripet 4 Blå Sweater Trøje Strikkede Fendi Top Rib 40 Navy 990 Kvinder T4qwp51
Damejakke Curl Rip Varm Lysegrå Crew størrelser Wanderer Alle qtggnO1Cx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ntw 3615 Kvinders Small Deep Treasure Bond Out Størrelse Sweater Cut Green a1 439048582399 rIvrq
Jakke Euro Miguel Original Størrelse Sort Lambskin Berbel S 40 Kvinder Læder

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Cardigan Runway Lg7 Black Sexy Strikket Inspireret Dame Jumper Designer Sweater 4BqgB6

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Beige Sweater Sleeveless Small Lauren White Dame Cashmere Black Ralph Label Bwn4qnHv 074028 074028 Arrows United Sweaters Whitexbluexmulticolor United United Arrows Whitexbluexmulticolor Sweaters gCwSPa7